Over PropertyEspana

Boven alles, geloven we In een goede service

Uw Nederlandse makelaar in Spanje

Propertyespana.com is de beste keus als u op zoek bent naar een Nederlandse makelaar in Spanje. Wij zijn werkzaam in het mooie binnenland van Spanje, met name het gebied dat ligt in het achterland van Valencia en Alicante.

In Spanje gaat het kopen of verkopen van een huis heel anders dan in Nederland. Al is het alleen maar de Spaanse taal die veel mensen niet machtig zijn. De mensen van  Propertyespana.com spreken Nederlands, Spaans, Engels, Duits en Frans dus taal technisch bent u bij ons in ieder geval aan het goede adres.Propertyespana.com helpt u met een gediplomeerde makelaar en architect om de koop van uw Spaanse droomwoning werkelijkheid te laten worden. We hebben ons eigen aanbod huizen in Spanje, maar we kunnen u ook helpen met de aankoop van een huis dat u elders in Spanje of bij een andere (Spaanse) makelaar heeft gevonden.

Los van de makelaardij kunt u bij ons terecht voor het regelen van vergunningen voor een hostel, casa rural, bed & breakfast, camping, of zona de acampada (mini camping). Dus ook als u de intentie hebt om met een bestaand object iets te beginnen op toeristisch gebied, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij werken met de Nederlandse gediplomeerde makelaar Francis Thijssen. Zij was   jarenlang makelaar in Nederland en heeft gewerkt in het architectenbureau van haar man. Sinds een aantal jaren wonen en werken Francis en haar man in Spanje. Alle huizen die Propertyespana.com aanbiedt worden vooraf grondig doorgelicht. Er wordt secuur gekeken wie de rechtmatige eigenaren zijn, of het huis legaal is gebouwd, waar de precieze “landgrenzen” lopen, et cetera. Dit klinkt misschien vreemd in Nederlandse oren, maar zoals gezegd, gaat het er in Spanje anders aan toe dan in Nederland. Wij weten precies de wegen om u te helpen aan een honderd procent legale aankoop van uw droomhuis in Spanje. Als u dat wenst kunnen we u ook helpen aan een Nederlandse en/of Spaanse architect voor een uitgebreide inspectie of voor het realiseren van eventuele wijzigingen of uitbreidingen van uw huis.

Begeleiding van uw aankoop

Ook de begeleiding van de aankoop van een huis dat niet door Propertyespana.com wordt aangeboden bestaat tot de mogelijkheden. Mocht u iets anders zoeken dan wat we actueel in ons aanbod hebben, dan kunt u ons opdracht geven voor u op zoek te gaan.

Het aantrekkelijke van de Spaande huizenmarkt op dit moment is dat er erg veel te koop staat tegen fantastische prijzen. Het is voor ons niet moeilijk uw droomhuis te vinden en wij willen u op alle mogelijke manieren assisteren en voorzien van alle benodigde informatie.

Werkgebied

Ons werkgebied ligt met name in het binnenland van de provincies Valencia en Alicante. We concentreren ons op mooie dorpen en steden als Bocairent, Agres, Banyeres, Ontinyent, Anna, Xativa, Guadalest en Alcoi. Allemaal ware juweeltjes in het binnenland van Spanje. Veel van deze plaatsen liggen rond de beschermde natuurgebieden “Sierra Mariola”, “Carrascal de la Font Roja”, “Arenal de l’Amorxó” en “Serpis”. Deze dorpen en steden hebben gemeen dat ze allemaal in of nabij een schitterend nationaal park  liggen met geweldige wandel- en fietsroutes.

Het binnenland van Valencia en Alicante wordt gekenmerkt door gematigde winters en warme zomers waar het door de veelal droge lucht goed toeven is. Weg van de drukke kuststrook tussen Valencia en Alicante komt u al snel in dit “echte” Spanje waar het puur genieten is van veel groen en water en karakteristieke dorpen en steden.

PROPERTIES TE KOOP

– Houses – Country houses – Farm houses – Luxury properties – Apartments – Commercial properties – Building plots
Spring naar toolbar